Title Image
railvoegzaagmachine

2e en verbeterde railvoegzaagmachine

Met trots presenteren wij onze 2e en verbeterde railvoegzaagmachine! De huidige railvoegzaagmachine zorgde al voor snelheid en een mooier en meer secuur resultaat in vergelijking met de standaard zaagmachines. Deze nieuwe machine zorgt ook nog eens voor minder CO2 uitstoot en een schonere lucht.

Minder CO2 uitstoot en gezondere lucht
In vergelijking met de huidige railvoegzaagmachine produceert deze machine minder fijnstof door zijn zaagbagger direct aan de bron af te zuigen. Daarnaast stoot de machine minder CO2 uit door de duurzame Tier4 motor. Zo draagt Noordzij bij aan gezondere lucht in de steden.

Door eigen mensen ontwikkelt
Deze machine is door onze eigen mensen bedacht en uitgewerkt en in samenwerking met een machinebouwer gebouwd. Waar de huidige machines en technieken die internationaal beschikbaar zijn onze wensen niet waarmaken, gaan wij er zelf mee aan de slag. Omdat wij specialist zijn op het gebied van voegen langs tramrails en ons volledig hierop concentreren kunnen wij samen met onze betrokken mensen kansen signaleren en benutten.

Marktleider door kwaliteit en snelheid
Noordzij is al ruim 10 jaar marktleider op het gebied van voegen langs tramrails. Ze staan bekend om hun ervaring en de kwaliteit van het werk. Hiervoor werken ze met betrokken mensen die graag een mooi project afleveren. Daarnaast ontwikkelen ze machines speciaal voor het creëren van voegen langs tramrails. Deze innovaties zorgen voor sneller, meer secuur, schoner en duurzamer werken. Meer informatie over voegen langs tramrails

Hieronder zie je links onze huidige railvoegzaagmachine en rechts de nieuwe!

 

Meer informatie over voegen langs rails