Title Image

Asfalt- en betonzagen

Asfaltzagen en betonzagen

Asfaltzagen en betonzagen is onlosmakelijk verbonden aan bitumineuze voegvullingen. Daarom hebben wij inmiddels jarenlange ervaring in het zagen van asfalt, beton en elementenverharding zoals klinkers en natuursteen. Hiervoor beschikt Noordzij over diverse moderne diamantzaagmachines.

 

Veel van de zaagwerkzaamheden worden uitgevoerd in combinatie met het vullen van de zaagsnede met warm verwerkbare bitumineuze voegvulling. Voornamelijk bij dilatatievoegen, flexigoot en het opzagen van scheuren in asfalt verzorgen wij ook de bitumen werkzaamheden. Verder verzorgen wij ook asfaltzagen of betonzagen zonder bitumen werkzaamheden, zoals het kantzagen van asfaltwegen of betonzagen voor verschillende toepassingen. Met onze machines kunnen we ook staal zagen. Zo hebben we bijvoorbeeld stalen tramrail doorgezaagd voor het uitbreken en vervangen van de rail, of stalen brugdek gezaagd.

Asfaltzagen

Asfaltzagen

Voeg langs betonband zagen

dilatatievoegen zagen in asfalt

Dilatatievoeg zagen

Betonzagen

Stalen brugdek zagen

Stalen tramrail doorzagen

Schoon wegdek na het zagen
ZAGEN MET AFZUIGING AAN DE BRON

Met deze zaagmachine is het wegdek direct schoon na het asfaltzagen of betonzagen. De zaagslib wordt direct aan de bron afgezogen. Zo blijft een schone zaagsnede achter en is geen wegdekreiniger meer nodig. De zaagmachine zuigt de zaagslib af en pompt deze via een slang in bijvoorbeeld de berm of een container.

 

Voordelen van zagen met afzuiging aan de bron:

  • Zaagsnede en wegdek is direct schoon
  • Geen wegdekreiniger meer nodig
  • Geen vlekken op het wegdek en fijnstof door ingedroogd zaagslib

Bekijk hieronder de video over asfaltzagen met afzuiging aan de bron

Specialiteit
RAILVOEGZAAGMACHINE

Voor het zagen van voegen langs de rail heeft Noordzij zelf twee unieke machine ontwikkeld. Daarom is dit ook één van de specialiteiten van Noordzij. Deze krachtige machines rijden op de rails en zagen 2 voegen in 1 arbeidsgang op gewenste breedte en diepte. De laatste en vernieuwde machine is tevens voorzien van afzuiging aan de bron. Het zijn de enige railvoegzaagmachines op de markt.

 

Uiteraard verzorgt Noordzij niet alleen het zagen van de voegen, maar ook het afvullen met bitumineuze voegvulling. Meer informatie over voegen langs de rail vind je hier.

Sparingen in beton
BETONBOREN

Door onze achtergrond in asfalt- en betonzagen worden wij ook wel eens gevraagd voor betonboren. Wij zijn zelf geen specialist in betonboren. Echter, is binnen onze familie wel een betonboorder actief, namelijk de firma Noordzij Totaal Service. Daarom werken wij met hem samen bij betonboor aanvragen. Voor meer informatie over afmetingen en referenties, verwijzen wij u naar de website van Noordzij Totaal Service.

MEER INFORMATIE OVER ASFALTZAGEN OF BETONZAGEN?

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over prijzen of planning voor asfaltzagen of betonzagen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

CONTACT INFORMATIE

T 0183 635 268 - E [email protected]